behind the scenes

grustag 005 2grustag 044 1grustag 006 2grustag 017 2grustag 056 2grustag 058 2grustag 075 2grustag 132 2grustag 134 1

Photographer Rami Hanna /Styling me / Hair & Makeup Karin Löfgren / Model Klara K (Mikas)

Några behind the scenes bilder från plåtningen vi hade förra lördagen. Känner att jag varit lite dålig på att uppdatera er i veckan. Det har varit full rulle med föräldrar som varit på besök och att varva det med två andra jobb. Hoppas att ni förstår och hänger kvar ändå ;D Idag är det jobb nummer tre som gäller. Är just nu i Sollentuna (Bik Bok) och ska packa upp höstens nyheter, woop! Kom och hälsa på vettja!

Some behind the scenes pictures from last Saturday. Feel I have been a little bad at updating you this week. It’s been full speed with parents who were visiting and having two other jobs. Hope you understand and still want to read my blog ;D Today is the job number three. Right now I’m in Sollentuna ( Bik Bok) and gonna pack up some autumn news, woop!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “behind the scenes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>