Questions?

3 sep 033 2qa2

Hej på er… Tänkte att vi kunde ha en liten frågestund. Fråga mig vad ni vill om mode, jobb, stil, styling eller om ni bara vill veta mer om mig. Hit me!

Hello there…  Ask me anything you want to know about fashion, jobs, style, styling or if you just want to know more about me. Hit me!

blogstats trackingpixel

18 reaktion på “Questions?

 1. Hej!
  Jag undrar om du fortfarande fotar mycket outfitbilder själv och isåfall hur tusan klarar du det? Jag dör pinsamhetsdöden när jag försöker göra det och folk går förbi och tittar!! :P Sedan tycker jag att det vore kul att veta lite mer om dig, allt ifrån hur gammal du är, till varifrån du kommer, vilka utbildningar du gått, vilka jobb du haft osv :)

 2. jag undrar om du kan tänka dig en tråff med dina läsare som troligtvis är modeintresserade hela bunten? vore så kul att träffa någon som dig som har så jäkla ball & personlig stil + andra människor med samma intresse :)

 3. Hejsan :) Kan du försörja dig på din blogg (menar inte med pengar) utan ja försörjning? 2. Vad tycker du om dina läsare?? trevliga,snälla,jobbiga? 3. Vill du alltid jobba som modestylist i Sverige? Kram

 4. Får du ofta kläder från ex plåtningar? (som River Island) Ginatricot du gått på? eller får du liksom rabatt om du köper (tänker på presskonferens) Puss

 5. How much time do you spend in blogging in average? And just in photoshop editing the pictures? Thank you! Lately I have been thinking that you should put bangs….they look perfect on you! They frame your face so …do it!

 6. Hej! Jag undrar lite om din löslugg. Funderar på att köpa en, för det var assnyggt på dig! Syns det att det är en löslugg om man tittar ovanifrån? Och vad har du liksom gjort av ditt övriga hår precis intill ansiktet? Ha det bra! Kram

 7. Hello! :) Tror du att du kommer gifta dig någon gång? :P och när vill du ha barn? eller ja,om du vill ha barn såklart;) Och vad är ditt nästa stora mål? Va grym du är på att ta dina poutfitsbilder? Kram

 8. Hej! Jag undrar ditt bästa tips för att få bättre självförtroende ? Och kanske en liten konstig fråga, men är du lång eller kort?

 9. Hur ska man gå tillväga för att bli stylist? Skulle man kunna få vara med på ett stylistjobb som en praktikant så man får se hur allt går till och så?

  Xx Catja Andersson

 10. Pingback: Maybelline: Fit me - Madelene Billman

 11. Vad är di skostorlek? Hur gör du för att pigga upp dig en grå höstdag? Sommar, höst, vinter eller vår? Absoluta favoritmärke? Bästa resan du gjort?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>