Tape skirt

made by me - tape skirt

Photographer: Rami Hanna / Editing: Me / Styling: Me / Model: Therese Fischer (Elite Models) / Make up: Karin Löfgren

Kommer ni ihåg den här plåtningen? Shit vad vi jobbade mot klockan och ljuset. Helt galet vilken stress…. Denna bilden var en av de sista som togs. Temat var ju nät, men vi kände ändå att inte ”kjolen” passade in riktigt. Jag slängde ihop dem av gaffatejp när modellen sminkades, hahaha!! Vi skulle haft dem över henne så att det bildades en nätskugga. Dock så var solen för låg så skuggan blev inte vad vi hade hoppats på. Tanken var ju bra, eller hur? ;D

Do you remember this photo shoot? W were working against the clock and light that day. Completely crazy and so stressful…. This image was one of the last once. The theme was net, but we still felt that the ”skirt” didn’t fit properly. I made it with gaffer tape when model was getting here make up done, hahaha! We should have had the net over her in the air so that it formed an net shade. However, the sun was too low, so the shade was not what we had hoped for. The idea was good, right? : D

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>