checkmate

1 okt 036 11 okt 020 21 okt 022 21 okt 024 2

Vårt badrum behövde en förändring! Ibland önskar jag så att jag så att jag hade pengar så att jag kunde köpa en egen lägenhet. På så vis kan man ju förändra lite som man vill. Jag har alltid varit ett stort fan av schackrutigt golv. Hittade svarta och vita kakeldekor klistermärken på Lagerhaus. De hade köp tre betala för två – så pass på! Sen var det bara att sätta igång och klistra. Det tog mig ca 30 minuter. Kolla hur snyggt det blev!! Verkligen ett tips för den som vill göra om sitt golv. Tror att allt som allt kostade mig ca 450 kr. Billigt och bra!

Our bathroom needed a change! Sometimes I wish that I that I had money so I could buy my own apartment. In this way one can change what you want. I’ve always been a big fan of the checkered floor. Found black and white tile decor stickers at Lagerhaus. They had this offer. Buy three pay for two! It took me about 30 minutes. Doesn’t it look great? Truly a tip for those who want to redo their floors. Believe that all in all cost me about 450 SEK. Cheap as well!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “checkmate

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>