Frame it

7 okt 028 27 okt 029 27 okt 030 27 okt 032 227 okt 035 27 okt 037 2

Enkla pyssel är det bästa som finns.  Jag ramade in en massa bilder igår. Några hittade jag i tidningar, några på nätet och bokstäverna gjorde jag själv. Vad tycks? Återanvände bilden som redan satt i ramen genom att klippa ut bilden och spara den svarta smålinjerade ramen (se bilden). Nu ska jag strax på ett möte och sen på en visning. outfit får ni senare!

Simple crafts are the best. I framed a bunch of pictures yesterday. Some I found in magazines, some online and the letters did myself. What do you think? Reused the image that already where in the frame by cutting out the image and save the black frame (see picture). Soon I’m just off to a meeting, Give you a outfit later!

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Frame it

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>