River Island: Sweatshirt remake

RI 002 230 sep 005 2

Nu har jag en rolig sak att berätta. Ett av mina senaste projekt har varit detta. Jag + sex andra bloggare från hela världen fick som uppgift att designa om en sweatshirt från River Island. Vi fick varsitt pysselsätt med stenar, lim, tråd osv. I instruktionerna stod det att man fick klippa och addera tyg om man ville. Vilket jag gjorde, som ni kanske ser. Jag kände att jag ville göra något annorlunda. Något som representerar mig! På tisdag kommer tävlingen upp på deras facebook sida – River Island. Jag kommer då att slänga upp en outfit på bloggen där jag bär min egna tröja. Jag hoppas innerligt att ni vill rösta på mig! Den tröjan som får flest röster kommer sedan att produceras och säljas på riverisland.com. Hur coolt!?

30 sep 004 1RI Sweatshirt 001 2RI Sweatshirt 002 2RI 005 2

Now I have a funny thing to tell you. One of my recent projects has been this. I + six other bloggers from around the world was given the task to design a sweatshirt from River Island. We were each given a pottering kit way with rhinestones, glue, wire, etc. The instructions said that we could cut and add fabric if we wanted to. Which I did, as you may see. I felt that I wanted to do something different. Something that represents me! On Tuesday, the contest goes up on their Facebook page – River Island. I will then throw up an outfit on the blog where I wear my own shirt. I sincerely hope that you will vote for me! The sweater with the most votes will then be produced and sold on riverisland.com. How cool!?

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “River Island: Sweatshirt remake

  1. Pingback: Made by me: Sweatshirt - Madelene Billman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>