Do it yourself: Copper pot

5 nov 006 25 nov 008 25 nov 012 2

Här är mitt senaste ”gör det själv” projekt. Väldigt simpelt men ack så snyggt! Är som de flesta andra inne i en koppar period nu. Sprayfärgen hittade jag hos Kreatima och är jätte dryg. Bra att ha hemma om man gillar att pyssla! Jag har sprayat om lite allt möjligt med dem färgen (skor bland annat). Vad tycks?

Here is my latest ”do it yourself” project. Very simple, but oh so stylish! I like most people are in to copper right now. I found the spray paint at Kreatima, and it keeps a very long time. Good to have at home if you like tweaking! I have sprayed on a lot of things (including shoes). What do you think?

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Do it yourself: Copper pot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>