Watch this!!

En vän delade precis den här videon på facebook. Jag kollade igenom den och blev så himla berörd! Den handlar om medmänsklighet och riktiga ”vardags”- hjältar. Ni måste verkligen kolla in videon och skriva vad ni tyckte sen!

A friend just shared this video on Facebook. I looked through it, and are really touched! It’s about humanity and true ”everyday”- heroes. You really have to watch the video and write what you thought about it after!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Watch this!!

  1. gud, kan inte ens kolla på hela videon. jag ryser sönder av att det verkligen finns bra människor där ute i världen som gör allt för att vi ska få leva. <3

  2. Very nice video! we have great power as human beings and it’s so nice to help each other! i think this is one of our insticts, it’s inside us… Greatness!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>