light in the darkness

18 nov 027 218 nov 030 218 nov 034 2

Jag köpte en ljusslinga på Clas Ohlson här om dagen. Hängde sedan upp den i mitt älghorn som utsmyckning. Perfekt nu i höstmörket och speciellt nu när vi närmar oss första advent. Vet att många av er avskyr vintern (jag skulle själv klara mig jäkligt bra utan snö och mörker). Men måste ändå säga att December månad är en av mina favorit månader på året. Det händer saker hela tiden. Folk är i stämning, man tänder ljus, bakar och det finns alltid anledningar att ses. Myyyyys!

I bought a strip of lights at Clas Ohlson the other day. I hung it up in my moose antlers as decorations. Perfect now when it gest dark early at the day and especially now as we approach the first Sunday of Advent. Know that many of you hate the winter (I myself would get along pretty damn good without snow and darkness). But must say that the month of December is one of my favorite months of the year. It happens all the time. People are in a good mood. You light candles, bake and there are always reasons to be seen. Cooosy!

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “light in the darkness

  1. Hej! Åh vilket läckert älghorn har köpt ett nu och skulle viljaa måla den så här. Om du har målat det vad har du isåfall använt för färg för att få hornen så där? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>