Do it yourself: shell necklace

14 jan 013 214 jan 020 214 jan 027 214 jan 010 2

När jag var i Thailand för ungefär ett år sen så hittade jag en massa fina snäckor på stranden. Jag hittade även några som var trasiga och sa till Joshua att jag skulle göra halsband med dem. Igår hittade jag snäckorna när jag röjde i lägenheten. Egentligen hade jag tänkt att spraya dem i metallic. Men detta blev ju också himla bra. Vad tycker ni? Annars så står det ett nytt (super roligt) styling projekt på mitt schema just nu. Hjälper fina Maria med en liten sak – berättar mer om ett tag.

When I was in Thailand about a year ago I found a lot of beautiful shells on the beach. I even found some that were broken and told Joshua that I was gonna make necklaces with them. Yesterday I found the shells when I cleared the apartment. Actually, I had intended to spray them metallic. But this also workes. What do you think? Otherwise, I have a new (super funny) styling projects going on right now. Helping lovely Maria – will tell you more about it in a while.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Do it yourself: shell necklace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>