Marble details

20 jan 049 2marble 1

I fredags fick jag äntligen hem några rullar kontaktplats från Panduro. Som jag har väntat! Äntligen fick köket sig ett litet lyft, så nöjd! Fick över som jag slog in några gamla skolådor + en tavel-ram i – Super enkelt!! Har även pysslat med ett annat litet ”gör det själv” projekt idag. Bilder får ni vid ett senare tillfälle.

Last Friday I finally got home a few rolls of contact plastic from Panduro. I have been waiting forever! I have refurbished the bench in the kitchen, so happy! I alsofixed some old shoe boxes + a picture-frame – super easy! More do it yourself projects are on the way.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>