Toni & Guy – Hair meet wardrobe

Imorgon är det äntligen dags för Stockholm Fashion Week. Under denna modeveckan kommer jag att hänga med lite backstage och kolla in de visningarna där TONI & GUY kommer att ha hand om hårstylingen. Är så himla peppad för det! I preview videon ovan får ni lite inspiration av huvudstylisten Simon Raby.

Tomorrow it’s time for Stockholm Fashion Week. During this fashion week I will hang out backstage of those shows where TONI & GUY will be in charge of hairstyling. I’m So excited! In the preview video above you get some inspiration from lead stylist Simon Raby.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Toni & Guy – Hair meet wardrobe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>