Do it yourself: Golden vase

20 jan 485 220 jan 472 222 jan 007 2

Här är ett ännu ett ”gör det själv” projekt. Jag låg en kväll och hade svårt att sova. Då kom jag på detta. Allt du behöver är en vas eller liknande, stearinljus, tändare/tändstickor, metallic spray och något att ha under.  Jag använde mig av två ljus för att det går mycket fortare. Tände dem och lät stearinen droppa på vasen. Gjorde lite kors och tvärs och lutade även vasen emellanåt så att stearinen rann nedåt. När stearinen stelnat ordentligt sprayade jag med två lager guld metallic spray (köpt på panduro). Vad tycker ni?

Here is a still a ”do it yourself” project. One night I had trouble sleeping. Then I came upon this idea. All you need is a vase etc, candles, lighters/matches, metallic spray and something to have underneath. I used two light because it goes so much faster. Lit them and let stearinen drip on the vase. Did some criss-cross and even leant vase so stearinen flowed downward. When stearinen solidified properly, I sprayed the vase with two coats of gold metallic spray (bought at panduro.se). What do you think?

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Do it yourself: Golden vase

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>