Fashion Week day 3

fashion week day 3 072 2fashion week day 3 074 2fashion week day 3 036 2fashion week day 3 046 2fashion week day 3 060 2fashion week day 3 105 2fashion week day 3 145 2fashion week day 3 113 2fashion week day 3 130 2fashion week day 3 198 2fashion week day 3 222 2fashion week day 3 235 2fashion week day 3 250 2fashion week day 3 252 2fashion week day 3 254 2fashion week day 3 319 2

Sista dagen av modeveckan. Har en massa fler bilder från visningar också. Annars är jag på väg till Sollentuna för att jobba. Så tungt att gå upp ur sängen imorse.

Juste, jag fick en kommentar om att jag skrev Stockholm fashion week ist mbfw. Ja, jag jobbar med mode och vet ju självklart att det heter så. Bilden där det stod så hade ju dessutom mbfw loggan bakom sig så trodde inte att det skulle vara några problem. Har en del internationella läsare som kanske inte har så stor koll och skriver jag mbfw så kanske de inte förstår. Men bra att du håller koll på mig. Kände bara att jag var tvungen att få upprättelse.

Pictures from The last day of fashion week. I got more catwalk pictures to show you. Now I’m off to work. I had a hard time leaving bed this morning!

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Fashion Week day 3

  1. Men herregud, orka att bry sig om du skriver Stocholm fashion week. Man säger ju så, lika som man säger London fashion week och Paris fashion week etc. Tycker att det är jätte konstigt att de ens heter Mercedes benz innan. Grym blogg i alla fall fröken billman. Heja heja!!!

  2. Others think tthe habit is more likely connected to tbeir checking the ground for the scent of its enemies,
    since the dog has itts nose to the grlund during thhe turning around.
    >>>>>>If you agree, pass this on. I put a small amount of water in a poastic cup and quietly stood in front of my dog,without saying a word.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>