Greta

fashion week day 3 173 2fashion week day 3 222 2fashion week day 3 185 2fashion week day 3 229 2fashion week day 3 194 2fashion week day 3 242 2fashion week day 3 245 2

Här kommer lite bilder och inspiration från Gretas kollektion. Väldigt kvinnligt och dressat, men gillar verkligen färgkombinationerna, materialen och siluetterna. Det roliga är att de blå-mönstrade tyget klädde plagg från Bikbok höstas. Tyckte att de var lite roligt när jag såg det under visningen. Annars är jag på jobbet nu, så detta är tidsinställt. Lagom seg efter igår, men hade en jätte mysig kväll med 30-års firande och häng med gölliga babes.

Here are some pictures and inspiration from Greta’s collection. Very feminine and dressy, but I really like the colour combinations, materials and silhouettes. The funny thing is that the blue-patterned fabric also dressed some garments from Bikbok this fall. Thought it was a bit funny when I saw it during the show. Otherwise I’m at work now, so this is a timed post. I’m a bit tired after last night. But had an awesome  evening celevrating Maria’s birthday, and haning out with some lovely ladies.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Greta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>