Spring favorites from Wakakuu

wakakuu

Bag / Headphones / Blouse / Jacket / Bracelet / Nailpolish / Heels

Det är så härligt när det börjar att komma in ljusare färger i butikerna. Just nu gillar jag kombon vitt, aprikos och rosé ihop. På bilderna ser ni några av mina favoriter som ni nu kan hitta på Wakakuu. Sandaletterna från Acne, drömmen!

It is so wonderful when it starts to come in lighter colours in the stores. Right now I like the combo white, apricot and rosé gold together. In the pictures you can see some of my favorites that you can now find on Wakakuu.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Spring favorites from Wakakuu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>