H&M Conscious Collection

27 mars 009 127 mars 002 127 mars 026 227 mars 031 227 mars 020 227 mars 011 227 mars 014 2

Jag skulle vilja äga större delen av den här kollektionen. Speciellt gillar jag influenserna av folklore och spansk kultur. Det känns också bättre att bära något som är återvänt! Gillar verkligen H&M’s miljötänk…. Jag får se hur många delar jag köper. Men skulle vilja ha skorna, örhängena, det blåa setet med shorts och ah, allt egentligen haha. Vad från kollektionen gillar ni bäst!?

I would like to own the greater part of this collection. I especially like the influences of folklore and culture of Spain. It also feels better to wear something that is recycled! Really like H&M’s environmental thinking…. I’ll see how many parts of the collection that I will buy. But I would like to have the shoes, the earrings, the blue kit with shorts and yeah, anything really haha. What from collection do you like best!?

blogstats trackingpixel

En reaktion på “H&M Conscious Collection

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>