London calling

Music by: The Clash – London Calling

Här kommer en liten video från London resan. Jag har suttit med den hela dagen i stort sett, ni anar inte vad den har krånglat. Som ni vet lär det bli mer videos framöver. Så himla kul men rörlig bild!

Here’s a little video from the London trip. I have been sittimg with it the whole day basically, you have no idea what it has malfunctioned. As you know, get it to be more videos to come. So much fun but moving picture!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “London calling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>