#LINDEX

9 maj 060 2

Har precis haft skype-möte och ska snabbt fixa till mig innan jag åker in till stan för två möten. Busy busy!! Är lagom seg efter igår. Var och kollade in delar av Lindex höst kollektion och hängde med en massa sköna människor. Efteråt  bestämde jag och Chrystelle att vi skulle ta en öl och begav oss till Nosh and Chow. Vi tänkte som sagt bara ta en öl men helt plötsligt blev det tre och det var svårt att gå därifrån för det var så trevligt. Drog hem vid ett i alla fall och gick upp sju i morse. Lagom seg! Men samtidigt hade jag ångrat om jag inte gick ut. Ikväll ska jag hänga med Boddan till Let’s Dance. Sjukt kul! Har ju jobbat på den produktionen som ass i tre år så det ska bli kul att träffa folk….

Have just had a skype meeting and now have to get ready before I go into town for two meetings. Busy busy! I’m so tired after last night. Firts I checked out parts of Lindex fall collection and hung out with a bunch of lovely people. Afterwards, me and Chrystelle decided that we would have a beer and went to Nosh and Chow. We figured as I said just have a beer but suddenly became three and it was hard to leave because I had such a great time. Went home at one and got up at seven this morning. The reason that I’m tired! But at the same time, I would have regret if I did n’t go out. Tonight I’m going to Let’s Dance with Bodil. Looking forward to it! Have been working on the production that assistant for three years so it will be fun to meet the whole team….

9 maj 005 29 maj 002 19 maj 009 2 9 maj 012 2 9 maj 016 2 9 maj 023 2 9 maj 035 29 maj 038 2 9 maj 004 29 maj 042 2 9 maj 059 29 maj 035 1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>