Beach wear

beach wear numbers

 

1. H&M  2. Zara  3. E&E  4. Bikbok  5. River Island  6. Urban Outfitters  7. Asos  8. Topshop  9. Make Up Store

Nej nu vill inte jag ha mer gråa dagar… Jag vill ha sommar, sol och värme. Längtar sönder till Grekland!! Idag är det jobb på Bikbok och efter det ska jag hem till Joshuas mamma för lite Eurovision häng. Mys!

I hate the grey weather we have in Stockholm right now… I want summer sun and heat. Longing for Greece! Today I’m working at Bikbok and after that I’m going home to Joshua’s mom for a little Eurovision hang. 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Beach wear

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>