redo a bikini

29 maj 056 2Jag har gått och sneglat på bikinin nedan enda sen den kom in på Bikbok. Jag älskar mönstret! Dock så var jag inte lika förtjust i modellen med fransar. Så klippte faktiskt bort dem och knöt sedan ihop den i mitten. Snabbfixat och bra, vad tycker ni?

I’ve been looking at this bikini below ever since it came into the store. I love pattern! However, I was not as fond of the model with fringes. So I actually cut them off and then tied it up in the middle. A quick fix, what do you think?

29 maj 040 1Bikini from Bikbok

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “redo a bikini

  1. Hej! Har funderat på att göra likadant då jag inte heller är så förtjust i fransarna! Men jag undrar när du klippte bort fransarna, klippa du så nära kanten som möjligt? Är rädd att det blir en öiten flärp typ och att den kommer sticka fram.

    Och när du knöt ihop det i mitten, gjorde du en knut på baksidan då eller hur gjorde du? :)

    Tacksam för svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>