Featured in: Veckorevyn nr 07

18 juni 037 8Hörrni, här är en av de sakerna jag inte kunde prata om just då men vill visa er nu. För ett tag sen plåtades dessa bilder för Veckorevyn. Hetaste frisyrerna i sommar var temat och jag själv är sugen på att köra på varenda en av dem nu i sommar. I tidningen finner ni en lite guide på hur man ska gå till väga. Check it out!

Guys, this is one of those things I could not talk about then but want to show you now. A while back we shoot these pictures for the Swedish magazine VeckoRevyn. Hottest hairstyles of this summer was the theme and I am tempted to run on every single one of them this summer. In the magazine you will find a little guide on how to go about it. Check it out!

18 juni 037 218 juni 044 018 juni 050 2

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Featured in: Veckorevyn nr 07

  1. When I initially commented I clicked the ”Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added
    I get three e-mails with the same comment. Is there any
    way you can remove me from that service? Cheers!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>