DIY: Golden pineapple

ananas 4Här är ett litet ”gör det själv” projekt som jag gjorde tidigare idag. Jag har velat köpa en guld ananas väldigt länge. Kikat på Zara Home och Urban Outfitters bland annat. Men så hade jag en gammal ananas hemma som blivit på tok för gammal för att äta. Så jag la den i fönstret och lät den ligga där i över en månad. Den krympte tillslut och minskade i storlek med 50 procent. Snustorr med andra ord. Med hjälp av guld spray färg blev det alltså en lite lyxigare ananas som jag tänkte ha som en liten inrednings detalj. Kanske spraya ett gäng och lägga i en skål. hmm…. Vi får se hur det blir. Kommer att lägga upp en inrednings bild vid ett senare tillfälle.

Here’s a ”do it yourself” project I did earlier today. I have wanted to buy a gold pineapple very long time. Peeked at one at Zara Home and Urban Outfitters. But then I had an old pineapple at home that had become far to old to eat. So I put it in the window and let it lie there for over a month. It shrank and reduced in size by 50 percent. Dried out in other words. With help of gold spray paint I made the pineapple a little bit more luxurious pineapple. I will post an interior picture later.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “DIY: Golden pineapple

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>