River Island Masterclass

Kommer ni ihåg att jag nämnde att jag höll på att spela in en grej för lite mer än en månad sen. Nu kan jag äntligen visa er resultatet. Är nämligen med i River Islands senaste masterclass video. Woop! Så himla kul, även fast jag måste erkänna att det är sjukt jobbigt att höra sig själv prata engelska haha…..

Remember how I mentioned that I was  recording a thing more than a month ago. Now I can finally show you the result. I’m in the newest River Islands latest masterclass video. Woop! So much fun, even though I must admit that it is hard to hear myself speaking English haha….

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “River Island Masterclass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>