Interior

4 aug 003 24 aug 022 24 aug 009 2Det var längesen jag la upp ett inrednings inlägg här på bloggen. Kände att det var på tiden. Här är i alla fall mina nya byråer. Har ju tidigare berättat att jag har blivit en gnutta besatt i obehandlad furu. Så köpte dessa TARVA byråer från Ikea. Kan ju tillägga att jag har ”laserat” dem för att få bort de gula tonerna. Blandade vit färg med vatten och använde mig av en tygbit och gnuggade in. Visst blev det bra?

It was a long time since I had a blogbost with interior. Felt that it was about time. Here are my new bureau’s. I’ve told you before that I have become obsessed with a touch of untreated pine. So bought these TARVA bureau’s from Ikea. Can add that I have ”stained” them to remove the yellow tones. Mixed white paint with water and used a piece of fabric to rubbed it in. What do you think?

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Interior

  1. It looks great on zour white wall &liningroom-deco!I have 2 small pieces of furniture in the basement, because they don’t match with eachother…time to paint then ! Thanks! Great idea!

  2. Åh vad fint det blev att lasera Tarva. Jag har själv en sån byrå men har inte kunnat bestämma mig för vad jag ska göra med den så den står fortfarande obehandlad. Hur gjorde du mer specifikt? Vad för sorts färg är det och hur mycket vatten blandade du ut med? Tack på förhand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>