FAVOPTIC PRESS-BREAKFAST

 

15 aug 001 1 15 aug 004 1

15 aug 012 115 aug 022 1

15 aug 028 1
15 aug 050 115 aug 034 1Här är bilder från Favoptic’s pressdag igår. Sen en tid tillbaka har jag haft hand om deras instagram konto @favoptic. Så igår var jag och kikade på deras höstnyheter, pratade lite om instagram kontot och bara hängde med alla sköna människor. Jag har spanat in fyra bågar som jag vill ha, haha… Helt besatt!

Here are some pictures from Favoptic’s press day yesterday. I took over their instagram account a while ago @favoptic. So yesterday I checked out their fall news, talked  about the instagram account and just hung out with some awesome people. I have spotted four glasses that I would like to wear this fall, haha … Totally obsessed!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>