VR X MY PLACE

16 aug 003 1
16 aug 004 1Jag har nog aldrig sett blekare ut än vad jag gör i senaste numret av Veckor Revyn, haha kan typ inte sluta att skratta (men jag bjuder på den). Vi fotade i och för sig detta i April och det roliga är att att det har hänt så himla mycket sen dess. Det ser inte alls likadant ut hemma längre och jag har ju helt bytt hårfärg. Ni får köpa senaste numret om ni vill läsa lite om hur det är hemma hos mig. Ska strax fixa i ordning mig innan jag drar iväg för jobb.

I have never looked paler than I do in the latest nissue of Vecko Revyn, haha ​​I can’t stop laughing. Well, in my defense we shot his April and the funny thing is that it have happened so much since then. Many changes at home and I have completely changed hair colour. 

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “VR X MY PLACE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>