INTERIOR ON MY MIND

Interior copper, wood and concrete1. H&M / 2. Sealoeshop.se / 3. Åhlens / 4. Lagerhaus / 5. Hay (Rum21.se) / 6. Watt & Veke (Rum21.se) / 7. Ikea / 8. Ellos.se

Är inne i ett inredningsflow nu igen. Just nu vill jag ha allt i betong, koppar, marmor och obehandlat trä. Tycker att färgerna går så himla bra ihop. Sen tänkte jag även införskaffa mig fler kaktusar i olika former. En av mina favorit växter just nu!

I really just have interior-decoration in mind right now. Right now I want to have everything in concrete, copper, marble and untreated wood. Think that the colours go so well together. I also need to buy cactuses in various shapes and forms. One of my favorite plants right now!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>