VIDEO: COLOR RUN 2014

Har suttit och rensat datorn och tagit bort mer 100GB i bara bilder. Alltså helt stört vad man sparar på en massa skit… Måste bli bättre på att rensa direkt! Här är i alla fall en liten video från Color Run igår. Alltså, så jävla kul!
Hade egentligen tänk att jag skulle gå ut och ta outfitbilder. Men himmelen har precis öppnat sig och det ös-regnar. Får bli lite senare sen. Funderar på om jag ska mysa ner mig i soffan och kolla på Harry Potter.

I have cleared the computer and removed like 100GB in just pictures. It’s insane that I’ve been savinge all this shit… Gotta be better at clearing! Anyway, here’s a video from The Color Run yesterday.We had so much fun!
I thought that I should go out and take some outfit pictures. But heaven has just opened up and it’s rains like hell. So I will do it later. Thinking of just laying down in couch and watch Harry Potter.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>