FASHION WEEK: GIVEAWAY

25 aug 049 2

Imorgon börjar ju modeveckan och jag kan berätta för er att jag kommer att vara Fashion Week Reporter på uppdrag av TONI&GUY Hair Meet Wardrobe! På bloggen kommer jag att uppdatera från visningar, backstage och annat kul jag hittar på – såklart en massa hårinspiration!

Redan idag vill jag bjuda in er till en spännande grej imorgon! TONI&GUYs kreativa chef Simon Raby kommer att hålla ett Hair Trend Talk där han berättar om hårtrenderna i vår. Klockan 13:00 är ni alla välkomna till Berns Fashion Bar. Jag kommer att vara på plats – så hojta gärna till om ni ser mig! Kommer bli grymt kul….

Och så till rubriken och tävlingen. I och med detta samarbete har jag nu fått möjlighet att lottat ut kittet som ni ser på bilden. Det innehåller: Schampo, Balsam, Hårinpackning, Hårspray, Torrshampo, Textur spray, värmeskydd, serum och volympulver. Med detta kittet är ni säkrade inför hösten. Allt ni behöver att göra för att vinna är att kommentera nedan och berätta om en frisyr du skulle vilja testa men inte vågar. Lycka till!

Tusen tack för alla fina ”bidrag” och berättelser om frisyrer ni skulle vilja testa men inte vågar. Nu tänkte jag berätta vem vinnaren blev. Barabambampbampbaaaaaaaam – Ett stort grattis till Malin! Jag tycker att det är grymt coolt att du faktiskt har vågat dig på att testa en frisyr som du har velat länge. Malins bidrag finner ni under MORE.

Tomorrow begins the fashion week hre in Stockholm and I can tell you that I will be Reporter on behalf of the TONI & GUY -Hair Meet Wardrobe! On the blog, I will update the fashion shows, backstage and other funny things that I will do – of course a lot hair inspiration!

And so to the title and the competition. With this collaboration, I have now been able to giveaway this kit as you can see in the picture. It contains: Shampoo, Conditioner, Hair mask, Hair spray, Dry shampoo, texture spray, heat protection, serum and volume powder. All you need for perfect hair this fall. To compete I want you to comment below and tell me about a hairstyle you would like to try but do not dare. Good luck!

Many thanks for all the great ”contribution” and stories of hairstyles you would like to try but do not dare. Now, I would tell you who the winner is. Barabambampbampbaaaaaaaam – Congratulations to Malin! I think it’s totally cool that you actually have dared you to try a hairstyle that you have wanted for a long time. Malin’s contributions can be found under MORE.

Min tidigare ”frisyr-jag-vill-testa-men-inte-vågar” va kort hår. Alltså riktigt pojkfrisyrkort. Men efter 10 år av konstant färgning, blekning och plattängande var mitt hår så förstört och hade tappat ca 2/3 av sin tidigare tjocklek att jag tänkte ”let’s do this”. Jag kände att jag inte hade något att förlora. Samtidigt som jag hade den perfekta chansen att en gång för alla testa den här frisyren, kunde jag även låta mitt hår få möjlighet att börja om från början och växa ut till det friska, fina håret jag ”egentligen” hade. Och fy faan vad skönt det var, jag kände mig så otroligt fri! Detta var för ca 1,5 år sedan och idag har jag pagelångt, helt ofärgat och oblekt hår; a la natural :)

Jag vill så gärna vinna detta kit för att kunna ge mitt hår den behandling den förtjänar efter alla dessa år av ”jag är inte den jag vill vara så därför byter jag hårfärg en gång i månaden för att kanske kunna hitta mig själv” som jag nu i efterhand vet att det var vad jag egentligen försökte åstadkomma. Jag trivs så bra i mitt ”riktiga” hår och vill ge det all kärlek det förtjänar :)

Om jag ska komma på nån frisyr jag vill testa men inte vågar i dagsläget så är det grått hår med en nyans av ljusrosa, vilket var vad jag försökte åstadkomma med de senaste blekningarna jag gjorde innan jag satte saxen mot tuggummihåret och klippte av det :P idag kan jag inte ens tänka mig att utsätta mitt hår för detta igen så därför får det bli min ”frisyr-jag-vill-testa-men-inte-vågar” :)

My previous ”haircut-I-want-to-try-but-not-dare” huh short hair. So really short boy haircut. But after 10 years of constant dyeing, bleaching and plattängande my hair was so damaged and had lost about two thirds of its previous thickness that I thought ”let’s do this.” I felt I had nothing to lose. While I had the perfect chance to once and for all try this hairstyle, I could even let my hair get the opportunity to start over and grow into the healthy, beautiful hair I ”really” was. And fy fuck what a relief it was, I felt so incredibly free! This was about 1.5 years ago and today I have page long, completely uncolored and unbleached hair; a la natural :)

I so want to win this kit to give my hair the treatment it deserves after all these years of ”I is not the one I want to be so why do I change hair color every month to maybe be able to find myself” as I now afterwards know that was what I was really trying to accomplish. I feel so good in my ”real” hair and want to give it all the love it deserves :)

If I have to get on somebody hairstyle I want to try but did not venture in the current situation, it’s gray hair with a shade of light pink, which was what I was trying to accomplish with the last fading were I did before I put the scissors against gum hair and cut it off: P today I can not even imagine subjecting my hair for this again so therefore it must be my ”haircut-I-want-to-try-but-not-dare” :)

blogstats trackingpixel

45 reaktion på “FASHION WEEK: GIVEAWAY

 1. Jag skulle vilja ha min frisyr naturlig utan att platta det varje dag. Men eftersom jag får suuuuper lockigt hår så fort jag blöter det vågar jag inte ha det så för det ser ut som ett fågelbo då. Haha…;)

 2. hej! jo jag har väldigt långt och simpelt rakt hår. jag har aldrig riktigt vågat testa att klippa av mig någon större del utav det. För att jag alltid har känt mig säker i det. Men har alltid tyckt att kort och rakt – klippt ( med rak lugg ) är så snyggt på vissa! så det är något jag önskar jag vågade testa :-)

 3. Jag skulle vilja testa en mörkröd dipdye till min brunröda hår! Skulle aldrig våga göra det men tror ändå dwt hade kunnat vara så himla häftigt !

 4. Har långt hår mu men är sugen på en page. Om jag vann detta kit skulle jag vilja prova att klippa av 20cm och styla det med produkterna. Drömmen är att få till en bra volym och lätt slarvigt!!

 5. Gillar din blogg. Awsome! Jag har alltid gillat korta rufsig punkiga frisyrer med attityd. Men sparar ändå alltid långa hår.

 6. Jag skulle vilja sätta i extensions och färga mitt hår så att jag får ett lika fantastiskt svall som Zoella har (Zoe Sugg). Det är så fint! Dock kostar extensions mycket pengar och jag är rädd att det sliter väldigt mycket på mitt egna hår. Dock med ett sådant superkit från Toni&Guy är det problemet kanske löst?! ;)

 7. Jag skulle så otroligt gärna vilja klippa så att håret slutar strax under nyckelbenen och sedan göra ljusa slingor. Men jag inbillar mig att det inte kommer passa på mig..

 8. I want to do an ombré with my hair.I had in the past but not the normal one you could hardly see the difference in the color change but now I want to make my hair lighter almost blonder but I’m too scared that it won’t suit my color skin since I have dark eyebrows

 9. Jag skulle vilja se hur det ser ut att permanenta hela håret och få ett riktigt stoooooort krull! Gärna i kombination med en blond/brun ombre. Så himla snyggt, men vet inte om jag skulle våga haha.
  Kram!

 10. Jag har väldigt mörkt hår och har alltid haft mörka färger på mitt hår. Något som jag skulle vilja testa men inte vågat är något så simpelt som ljust hår. Att ha ex. Platinablond eller askblond hårfärg. Sen skulle jag nog aldrig våga klippa av mitt hår till en kort frisyr med mycket lugg, fast jag tycker det ser såå snyggt ut!
  Ha de bäst!

 11. Jag skulle vilja testa en riktigt häftig frisyr som skulle spegla min personlighet och med hjälp av dessa produkter skulle jag kunna göra alla möjliga typer av coola frillor! Det är inte lätt att styla sitt hår när plånboken svider… Så detta skulle hjälpa mig att få bättre självförtroende med en ny frisyr som består av friskt lockigt hår i en ny spännande färg!

 12. Hej! Här får du ett uruselt rim, som jag hoppas du gillar!:)

  En ny frisyr är mycket dyr.
  Trist om man måste betala för en ny.
  Därför vore det kul, att vinna en ny som man inte avskyr.
  Jag skulle styla min nya frilla i färg som jag gillar och spraya volym tills håret når skyn.
  Med mitt nya hår är jag nöjd i flera år, så jag hoppas jag vinner, då min frisyr behöver nytt sinne

  Ha det bäst!

 13. En frisyr jag skulle vilja testa men inte vågar är en kort frisyr med lite längre lugg, gärna lite smålockigt och halvrufsigt också. Det ser så snyggt ut!

 14. Jag är blond (med mörk utväxt, inte riktigt ombre utan mycket kortare.) och skulle egentligen vilja prova att färga håret mörkbrunt, men jag skulle aldrig våga eftersom att jag inte tror att det passar mig, vääääldigt svårt att få ut och att få till på blondt hår med (tycker inte om varma färger alls, har nästan samma färg nere som dig Madelene, inte riktigt dock)

 15. En frisyr jag skulle vilja testa men inte vågar är en kort frisyr med lite längre lugg, gärna lite smålockigt och halvrufsigt. Det ser så snyggt ut! :)

 16. Jag skulle vilja våga klippa av håret till axlarna för jag tycker det är så fint, men vågar inte för jag har alltid haft längre hår.

 17. Jag har naturligt rött hår, som jag älskar och har alltid fått höra att jag absolut INTE får färga håret! Detta kommer inte hända heller, men jag skulle ändå bara för en dag vilja färga mitt hår riktigt mörk brunt alternativ silvergrått. Men nej, det händer bara inte, kitet vore underbart att få vinna för att hjälpa mitt hår att fortsätta leva sitt naturliga liv :)

 18. Har länge haft långt svart hår, älskar det och har trivts super bra med det! Nu har jag börjat ljusa upp håret till en brunare färg. Men drömmer om ett riktigt häftigt röd/lila hår….men jag vet inte om jag vågar mig på det:)

 19. Jag har alltid velat testa att klippa av allt hår rejält, så att man får så kort hår som till exempel Miley Cyrus hade ett tag. Detta har jag aldrig vågat och lär nog inte våga heller…

 20. Jag skulle vilja testa göra små, små, tunna flätor i hela håret, från början till slut. De ska dock vara lösa så man kan höra frisyrer av det, typ slänga upp håret i en svans eller en snygg knut. Men, jag vågar inte riktigt då flätorna väl sitter där dem sitter ett tag efter man låtit en frisör sätta händerna i mitt ganska så långa barr… Sen är ju frågan om man passat i det, men vad gör det om hundra åt. Egentligen ;-)

 21. Hej! Jag har alltid velat göra dreadlocks men har aldrig riktigt vågat med tanke på att det är så dyrt och svårt att få ut!
  Kram :)

 22. For a while now I´ve been considering doing an ombre color on my hair. The thing is that I´ve had my natural haircolor for 4 years no, and I do love it. But it would have been really fun with some change. So the reason I haven´t done it yet is because my roots are always healthy and I´ve never had any problems with my hair. Therefore I´m a little conserned that it may make my hair weak, if you know what I mean :p

 23. Min tidigare ”frisyr-jag-vill-testa-men-inte-vågar” va kort hår. Alltså riktigt pojkfrisyrkort. Men efter 10 år av konstant färgning, blekning och plattängande var mitt hår så förstört och hade tappat ca 2/3 av sin tidigare tjocklek att jag tänkte ”let’s do this”. Jag kände att jag inte hade något att förlora. Samtidigt som jag hade den perfekta chansen att en gång för alla testa den här frisyren, kunde jag även låta mitt hår få möjlighet att börja om från början och växa ut till det friska, fina håret jag ”egentligen” hade. Och fy faan vad skönt det var, jag kände mig så otroligt fri! Detta var för ca 1,5 år sedan och idag har jag pagelångt, helt ofärgat och oblekt hår; a la natural :)

  Jag vill så gärna vinna detta kit för att kunna ge mitt hår den behandling den förtjänar efter alla dessa år av ”jag är inte den jag vill vara så därför byter jag hårfärg en gång i månaden för att kanske kunna hitta mig själv” som jag nu i efterhand vet att det var vad jag egentligen försökte åstadkomma. Jag trivs så bra i mitt ”riktiga” hår och vill ge det all kärlek det förtjänar :)

  Om jag ska komma på nån frisyr jag vill testa men inte vågar i dagsläget så är det grått hår med en nyans av ljusrosa, vilket var vad jag försökte åstadkomma med de senaste blekningarna jag gjorde innan jag satte saxen mot tuggummihåret och klippte av det :P idag kan jag inte ens tänka mig att utsätta mitt hår för detta igen så därför får det bli min ”frisyr-jag-vill-testa-men-inte-vågar” :)

 24. Pingback: TONI AND GUY X HUNKY DORY | Madelene Billman @ Spotlife

 25. jag skulle vilja slänga i lite nice slingor i diverse färgglada färger. Men jag är rödhårig, blek och har inte riktigt självförtroendet för det.

 26. Hello Madelene, i would definetly dy my hair like you did blue or grey but I don’t have the gut to do it.i only did some statoush this summer. Hope to win the give away. Thanks

 27. jag skulle vilja färga mitt hår platinablont och klippa det i en snygg page a la Abby Lee. Men som brunett i grunden och krullhårig drar jag mig för att testa. lite för feg helt enkelt.

 28. Jag har alltid älskar att experimentera med mitt hår med mottot ”det växer ut igen”. Det har varit långt, axelkort, brunt, rött och blont. Något som jag dock har på min bucket list är att någon gång våga klippa det pojkkort. Tyvärr har jag än så länge varit för feg. Jag hoppas, hoppas, hoppas dock att jag någon gång i framtiden vågar. Och så är det ju så, det växer ju snart ut igen.

 29. Jag skulle vilja ha mitt hår helt naturligt, utan någon hårförlängning, för att det hade varit så otroligt skönt att inte bry sig, att få stiga upp på morgonen och slippa sätta i hårförlängningen. Tyvärr så känns mitt korta hår inte som jag och jag kommer därför fortsätta med min hårförlängning för jag trivs så bra i långt hår:)

 30. Medan många är rädda för att klippa av sitt långa hår så är jag tvärt om, jag vågar inte skaffa mig en längre frisyr. Har varit kortklippt väldigt länge och får ofta positiva kommentarer av folk. Detta har gjort att jag klipper av det fort som fasiken så fort det börjar bli några centimeter för långt. Och skulle jag väl våga spara till långt hår någon gång vore drömmen att färga det illrött eller silverfärgat. :)

 31. Har gjort mycket med mitt långa hår, rosa dipdye, svart med rosa underhår, flera olika färger. Är nu blond. Skulle vilja klippa håret kort o färga rött igen men jag är för feg att klippa av det 😜 men det är ju så snyggt med lite kortare ruffs;)

 32. Jag skulle vilja testa att färga håret riktigt eldrött och sätta i extentions så att det nästan gick enda ner till midjan. Det tror jag vore en riktigt ball frisyr men vette sjutton om jag skulle våga!

 33. Hello Madelene,
  I love your hair and I definetly not dare to dye my hair grey or blue even if I am totally in love with your look more than the ones before. So this is what I Wouldn’t dare to do with my hair.
  Thanks for the giveaway. It’s awesome!!
  xoxo
  Isabela

 34. Jag är i grund och botten en riktig rödhårig (orange) brud men sen mina tidigare tonår färgat de i alla jordens underligare färger. För en gångs skull skulle jag vilja gå tillbaka till min naturliga och genom att använda bra produkter då till ett riktigt Lindsay Lohan svall. Det är min önskan ….. Puss

 35. Åh vad trevligt det hade varit att vinna ett sånt här kit! Jag älskar att experimentera med färger på håret men är rätt mesig med att testa nya frisyr-stilar. Men eftersom jag älskar färgen lila och ofta försöker mig på att ha lockigt hår, så hade det varit mega coolt med ett stort lockigt och lila kalufs.

 36. Så kult! Toni & guy er bra produkter :-) håper jeg er heldig og vinner :-D jeg har ikke hatt noe særlig bra hårprodukter til mitt hår, og har blitt tipset Toni & guy produktene av venner! klemzz

 37. Jag är med! En frisyr som jag länge gått och drömt om är ”Suki-frisyren”, det vill säga Suki Waterhouse‘s frisyr (om du inte vet vem hon är så är hon modell och skådespelerska). Hon har liksom lite morgonruffsigt hår med en tillhörande ruffsig lugg. Nästan lite som Francoise Hardy om du vet vem det är ;). Skitsnyggt och coolt enligt mig! Dock har jag alltid körd på samma frilla genom livet och är rädd för att något annat inte ska passa mig… Haha

 38. Pingback: SCARY SPICE | Madelene Billman @ Spotlife

 39. Hej!
  Jag skulle vilja göra ett superkrulligt hår någon dag! det hade varit så coolt att testa, så att man nästan har afrohår! I vanliga fall har jag alltid naturligt rakt hår, men jag börjar tycka att det är JÄTTEtråkigt…

  kramisar,
  Elinn <3

 40. Jag skulle definitivt testat en riktigt oljig backslick med lite smålockat, utsläppt, ljusrosa-ombrefärgat hår! Är fortfarande insnöad på att blanda motsatta stilar och älskar allt som kommer i närheten av sött möter rock.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>