FASHION WEEK MEMORIES

53 42276Idag är det första dagen av Fashion Week Stockholm. Herre, vad tiden springer iväg. Lite opepp med tanke på att det just nu regnar. Wtf!! Får väl göra det bästa av situationen. På bilderna ser ni en massa snashots från tidigare modeveckor. Vad man förändrar sig alltså, haha. Får se hur jag ser ut detta året. Ni får hänga med på instagram @madelenebillman

Today is the first day of Fashion Week Stockholm. I’m not so happy given that it is raining right now. Wtf!! Well, just have to make the best of it. On the pictures you can see a lot snashots from previous fashion weeks. It looks like I cant decide wich look I’m going for, haha. Will see what I look like this year. You get to hang out with on instagram @madelenebillman

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>