TONI AND GUY X HUNKY DORY

modeveckan dag 1 010 2modeveckan dag 1 012 2modeveckan dag 1 0111modeveckan dag 1 019 2modeveckan dag 1 040 2modeveckan dag 1 061 1
Fösta dagen av Fashion Week är nu avklarad. Regnet kunde ju kvittat! Men å andra sidan tänkte man inte så mycket på det när man var omringad med underbara och fashionabla människor. Första visningen var Hunkydory där Toni and Guy stod för stylingen av håret. Jag sprang in lite backstage för att se hur crewet jobbade. Kommer absolut att sno idén med att platta på flätan för att få detta vågiga resultat.

Förresten, ni i missar väl inte att delta i tävlingen jag ja ut på bloggen igår. Ni finner den här!

First day of Fashion Week is now over. I could definitely lived without the rain! But on the other hand, it didn’t matter when I were surrounded by wonderful and fashionable people. The first fashion show was Hunkydory, and Toni and Guy stood on the styling of the hair. I went backstage to see how the crew worked. Will definitely steal the idea of ​​putting the straightener on the braid to get this wavy look.

By the way, ydon’t forget about the competition I I put up on the blog yesterday, You find it here!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>