TONI AND GUY X ISABELL YALDA HELLYSAZ

28 aug 067 128 aug 069 2 28 aug 174 2Toni and Guys andra hårstyling var för ingen mindre än stjärnskottet Isabell Yalda Hellysaz. Jag var nere och kikade lite innan visningen. Älskar tänket bakom frisyren och de sportiga influenserna som sedan plockas upp i både kläderna och catwalken.

Toni and Guy styled the rising star Isabell Yalda Hellysaz fashion show yesterday. I was backstage before the the show. Love the the sporty influences in the hairstyle which are also picked up in both the clothes and the catwalk.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “TONI AND GUY X ISABELL YALDA HELLYSAZ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>