FASHION WEEK STOCKHOLM DAY 2

modeveckan dag 3 241 228 aug 011 2 28 aug 020 2

Carin Wester28 aug 033 2

Rami with his lovely camera bag28 aug 046 2

Julian!28 aug 054 2

Kenza looking fabulous!
28 aug 059 2

So much is going on in this picture, haha!28 aug 081 2

Über cool cutie Linda Hallberg!28 aug 111 1 28 aug 131 2 28 aug 139 2 28 aug 147 2

Isabell Yalda Hellysaz28 aug 180 228 aug 184 2

Ended day two with an amazing dinner at Mvseet!

Snapshots från dag två av modeveckan. Jag blev intervjuad en av dagarna och fick frågan ”Vad är det bästa med modeveckan” – Jag svarade att det roligaste är att få hänga med alla fantastiska och fashionabla människor i samma bransch. Det är som med djur. Att man umgås med en och samma art. Man förstår varandra, delar ju samma intresse, och det finns ingen som någonsin skulle tycka att man fotar lite för mycket eller att man är jobbig om man frågar om någon vill hjälpa en att ta en outfit. Det har liksom varit ren glädje rakt igenom de här senaste dagarna. Jag har skrattat så otroligt mycket och önskar att det skulle vara så här tre dagar i veckan hela året.

Snapshots from day two of fashion week Stockholm. I was interviewed the first day and was asked ”What’s the best thing about fashion week” – I replied that the best thing is that I get to hang out with all the fabulous and fashionable people in the same industry. It’s like with animals. To socialize with the same species. We understand each other, share the same interest, and there is no one who would ever think that you’re shooting a little bit too much, or that it is annoying if you ask if anyone wants to help one take outfit pictures. It’s been kind of pure joy throughout these past few days. I’ve laughed so much and wish it would be like these three days, every week throughout the year.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>