MY COLLECTION FOR RUT & CIRCLE


22 augusti 013 222 augusti 001 222 augusti 051 2 22 augusti 040 2 22 augusti 029 2

Hörrni, nu tänkte jag släppa bomben och hemligheten som jag har gått och burit på i över ett år. Den 2 oktober kommer jag att släppa min första kollektion i samarbete med Rut & Circle. Jag är så sjukt taggad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen! Vill inte berätta mer om plaggen osv nu. Det får ni se vid ett senare tillfälle…..

I thought I’d drop the bomb and tell you about the secret that I have been carrying on for over a year. On October 2, I will release my first collection in collaboration with Ruth & Circle. I am so excited about this!! I can’t tell you so much about the garments, etc. But I promise to show you as soon as the campaign images are released….

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “MY COLLECTION FOR RUT & CIRCLE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>