H&M STUDIO A/W 2014

2 sep 051 2 2 sep 063 22 sep 053 12 sep 084 22 sep 058 22 sep 049 2Imorgon släpper H&M Studio a/w kollektionen. Jag var uppe på deras showroom igår för att klämma och känna på plaggen. Det är helt sjukt vad vad mycket fint! Kolla den olivgröna pälsen…. WOW!!! Jag får sjuka cravings, haha. Idag är det som sagt plåtning med mitt nya team. Så himla taggad. Ni får hänga med backstage på instagram.

Tomorrow releases their H&M Studio a/w collection. I was invited to their showroom yesterday to get a closer look at the garments. I’m in love! Check the olive fur jacket… WOW!! Huge cravings, haha. Today I’m having that photoshoot with my new team. So incredibly psyched. You get to hang out with backstage on instagram.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “H&M STUDIO A/W 2014

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>