LONDON CALLING

5 sep 005 11Just nu håller jag på att packa lite. Senare idag sticker jag och Joshua till London. Vi kommer att vara där i en vecka, woop! Älskar London… Det tråkiga är att jag har gått och blivit sjuk. Vaknade upp igår med värsta förkylningen. Har gått och nyst i några dagar och känt mig hängig. Såklart att det ska bryta ut nu. Drog i alla fall in till stan för att returnera alla kläder från plåtningen vi hade i onsdags. Sen var tanken att jag skulle gått på Chic galan. Men orkade verkligen inte. Man får prioritera ibland och jag kände att jag var tvungen att bli frisk. Mår en gnutta bättre idag så hoppas att det hinner att bli bra. Jag kommer tyvärr inte att ha något internet i London eftersom att vi ska bo hos Joshuas farfar, men har tidsinställt en massa inlägg och outfits till er. Bra va!?

Right now I’m packing for London. Me and Joshua are leaving today and will be there for a week, woop! Love London… The sad thing is that I’ve got a cold. Woke up yesterday feeling feverish. Been sneezing for a few days and felt lethargic. AND, of course it had to break out now. Had some (clothing) returns yesterday from the shoot we had at Wednesday. Then the idea was that I would go to the Chic Gala. But feelt to sick to go. Sometimes you have to prioritize and I felt I had to get better. Which I do today. Hope it lasts. Unfortunately I will not have any internet in London because we are going to stay at Joshua’s grandfather, but has timed a lot of posts and outfits for you. Nice huh!?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>