BLACK & WHITE

black and white 009 2 black and white 020 2

Bh Björn Borg / Ringar BikBok / Läppstift Make up store / Glasögon Favoptic.se

Jag är inne i en svart/vit period just nu. Tycker att allt blir så mycket stilrenare. Vet inte vad det är med mig. Kanske är jag på väg att ändra stil helt, haha. Vet faktiskt inte. Jag har alltid varit väldigt more is more. Matchat prickar med randigt och sen toppat det med typ röda läppar. Jag vet inte om det har att göra med att man blir äldre. Men är lite mättad. Kommer självklart att bära färg och mönster. Men kanske mer basic till det. Vi får se vart det leder….

 

Bh Bjorn Borg / Rings BikBok / Lipstick Make up store / Glasses Favoptic.se

I’m in a black/white period right now. Seems that everything looks so much cleaner style ways. Do not know what it is with me. Maybe I’m about to change my style completely, haha. i really don’t know. I’ve always been a more is more person. Matched dots with stripes and then topped it with red lips. I do not know if it has to do with getting older. Will of course wear colour and pattern. But perhaps more basic twith it. We’ll see where it leads….

blogstats trackingpixel

En reaktion på “BLACK & WHITE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>