LONDON

London sep 2014 148 2London sep 2014 235 2London sep 2014 246 2 London sep 2014 273 2 London sep 2014 276 2 London sep 2014 360 2London sep 2014 363 2London sep 2014 257 2London sep 2014 262 2

 

Nu är jag hemma från London. Veckan har gått både fort och långsamt om man säger så. Fort för att jag väldigt gärna hade stannat och långsamt för att jag har varit helt utan internet, haha alltså på riktigt kan jag inte komma ihåg hur det var att vara internetlös. Vilket skrämmer mig lite! Vi har ju bott hos Joshuas farfar och mest hängt hemma hos honom. Den enda lilla stunden med internet har varit då vi har suttit på ett fik eller handlat på ASDA. Så har fått bombarderat instagram med flera bilder på raken.

Back from London. This week has been both slow and fast. Fast because I would really have wanted to stay and slow because I have been without internet the whole week, haha really, I can not remember what it was like to be without internet. Which scares me a little bit! We’ve lived in Joshua’s grandfather and mostly just stayed at his home. The only time I had Internet where at a café or if we went for food shopping at ASDA. Resulting in a picture bomb at instagram.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “LONDON

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>