TONI & GUY: HAIR MEET WARDROBE


Klicka på kugghjul symbolen och HD för bättre bild / Click the gear icon and HD for a better quality

Under modeveckan i Stockholm så fick jag hänga med Toni & Guy backstage för att kolla in visningarna de stylade. Jag var även ute och spanade efter trender bland modefolket och här kommer en liten inspirations video som jag har satt ihop från de tre dagarna. Hair meet wardrobe är ett av Toni & Guy’s nyckel ord. Och jag håller med dem att håret faktiskt spelar roll i utformandet av en hel look.

During Fashion Week in Stockholm so I got to hang with Toni & Guy backstage to check out the fashion shows that they styled. I was also hanging out with all the fashion people hunting the latest hair trends.Here’s a inspiration video I have put together from the three days. Hair Meet Wardrobe is one of Toni & Guy’s key words. And I agree with them that the hair actually plays role in shaping an entire look.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>