HOW TO: WAFFLE VOLUME


hair tutorial toni and guy 3


Kommer ni ihåg att jag rapporterade för Toni & Guy under modeveckan. Blev så sjukt inspirerad av håret de gjorde på Hunkydorys visning och var bara tvungen att testa. Här kommer en liten tutorial hur man ska gå till väga.

Do you remember that I reported for Toni & Guy during Stockholm Fashion Week. I was so inspired by the hair they did on the Hunkydorys show and just had to try it. Here’s a quick tutorial how to do it.

Detta inlägget är en annons

blogstats trackingpixel

En reaktion på “HOW TO: WAFFLE VOLUME

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>