M BY MADELENE BILLMAN: GÖTEBORG / UDDEVALLA

madde_inbjudan_2Har jag några Göteborg och Uddevalla läsare där ute? Kollektionen släpps online och i butik nu på torsdag, 2 okt. Men redan imorgon drar jag till Göteborg för att få hänga med er läsare samt för att få presentera kollektionen för första gången. turnén fortsätter sedan på torsdag då jag åker vidare till Uddevalla/Torp. Självklart vore de kul om så många som möjligt ville komma. De kommer att vara 30% rabatt på hela sortimentet. Bra va! Glöm inte att osa…

Do I have any readers from Gothenburg and Uddevalla? The collection will be released online and in stores this Thursday, 2 Okt. But tomorrow I’m going to Gothenburg just to hand out with my lovely readers, and to show my collection for the first time. the tour continues on Thursday when I go on to Uddevalla/Torp. Obviously they would be great if as many as possible would come. They will be 30% in the entire store. Great huh! Do not forget to RSVP…

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “M BY MADELENE BILLMAN: GÖTEBORG / UDDEVALLA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>