EVENT: MADELENE BILLMAN FOR RUT&CIRCLE


1 okt 005 2
1 okt 012 21 okt 048 2 1 okt 032 2 1 okt 067 2 1 okt 072 2 1 okt 089 2Igår på kvällen hade jag ett litet event/mingel på Molino Pr för mina kära blogg-kollegor. Jag presenterade kollektionen, vi hängde skrattade och jag är så otroligt glad att så många kunde komma. Efter minglet bar det iväg till Mvseet på Birger Jarlsgatan där vi käkade god mat. Perfekt avslut på kvällen! Alldeles strax ska jag dra iväg till Götet. Ni kommer väl ikväll: Rut&Circle butiken, Fredsgatan 4 (18.00-20.00). WOOP!

Yesterday evening I had a small event/mingle at Molino Pr for my dear blog-colleagues. I introduced the collection, we hung out, laughing and I’m so incredibly happy that so many could come. After mingling we went to Mvseet at Birger Jarlsgatan where we had a lovely dinner. Perfect end to the evening! In a moment I’ll leav Stockholm for Gothenburg. Hope you will come tonight: Rut & Circle store, Fredsgatan 4 (6:00 p.m. to 8:00 p.m.). WOOP!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “EVENT: MADELENE BILLMAN FOR RUT&CIRCLE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>