PHOTOSHOOT

31 okt 113 031 okt 074 1
Här är lite behind the scenes bilder från plåtningen förra veckan. Ni kanske kan gissa vad vi plåtade för – Wang för H&M! Och Angelica är så jäkla snygg… Så himla  pepp på att få se resultatet. Vilket kommer upp på Spotlife (Mode & Skönhet) under morgondagen. Håll utkik! 

Here’s some behind the scenes photos from the shoot last week. Perhaps you can guess what we’ve photographed for – Wang for H&M! And Angelica is so darn good looking… So excited to see the result. Which comes up on Spotlife.se (Mode & Skönhet) tomorrow. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>