ANGELICA BLICK

linnhansson_4Photos Linn Hansson | Styling Madelene Billman | Make up Linda Hallberg | Model Angelica Blick linnhansson_bild3

Vaknade till att snön låg som ett vitt täcke på marken idag. Mysigt! Men ändå jäkligt jobbigt. Har hela tiden gått och trott att det skulle komma senare. Visst känns det som att det inte var längesen det var sommar? I alla fall så ville jag visa er tre av bilderna från Angelica Blick X Wang för H&M bilderna som jag stylade. Linn är ett geni! Resten av bilderna finner ni här.

Woke up to snow laying like a white blanket on the ground today. Cosy! I thought it would come later. Sure feels like it wasn’t long ago it was summer? Anyway, I wanted to show you three of the pictures from Angelica Blick X Wang for H&M that I styled. Linn is a genius!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>