TRAVEL

15 nov berlin 003 2 15 nov berlin 006 2 15 nov berlin 037 2 15 nov berlin 048 2 15 nov berlin 138 2 15 nov berlin 157 215 nov berlin 220 2
15 nov berlin 211 2
15 nov berlin 231 2 15 nov berlin 235 2 15 nov berlin 253 215 nov berlin 315 215 nov berlin 277 2 15 nov berlin 354 2

Bildregn från Berlin… Ni har ju fått hänga med lite på instagram. Det är galet vad mycket material man kan få ihop på bara en dag. Jag åkte ju som sagt till Berlin för att gå på ett sko event i och med en ny kampanj för Zalandos egna märke Zign. De hade eventet på en boxningsarena vilket var FETT! Så jäkla bra uppstyrt. Efter eventet drog vi ut och dansade. Är helt mör i kroppen idag och benen känns som spagetti. Men så fort musiken slås på kan jag inte hejda mig. Skaka rumpa – oh yeah! Hahaha alltså fick precis en flashback från i morse när vi käkade frulle på hotellet och vi fick en enorm skrattattack. Har fasen i mej träningsvärk efter allt skrattande från denna resan. Precis som det ska vara!

Picture Rain from Berlin… It’s crazy how much material you can get in just one day. As I said, I went to Berlin to attend an event because of a shoe-campaign for Zalando’s own brand Zign. The event was arranged on a boxing arena, which was SO COOL! After the event, we went to a club for some dancing. Is quite tender in the body today and legs feel like spaghetti. But as soon as the music turned on, I can not stop myself. Shake ass – oh yeah! Hahaha So just got a flashback from this morning when we ate breakfast at the hotel and we got a huge laugh attack. Have muscle sorenessin my stomach after all laughing from this trip. Just as it should be!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “TRAVEL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>