BEHIND THE SCENES

19 nov 100 2

19 nov 102 2 19 nov 106 2 19 nov 124 2

Sitter på tåget på väg hem till Stockholm. Har haft problem med internet idag. Så detta kommer lite sent. Här är i alla fall lite behind the scenes från en plåtning som kommer upp på torsdag. Fick se sneak peeks från Linn. Så jäkla fint. På torsdag kommer resultatet upp på spotlife.se/mode-skonhet. Missa inte detta.

Have had some problems with the internet today. Now I’m on my way back to Stockholm. Here are some behind the scenes from a editorial that are coming up at Spotlife.se/mode-skonhet on Thursday. Don’t miss that!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>