BEAUTY EDITORIAL

IMG_5238Hörrni, nu ligger det uppe en ny beauty editorial på Spotlife.se/mode-skonhet. Check it out! Jag älskar verkligen mitt liv just nu. Att få jobba med något man älskar och att få jobba med otroligt begåvade personer. Det är som vanligt Linn som har fotat och Linda som har gjort hår & make (hur grym!?)…. Idag har jag i alla fall spenderat förmiddagen på vårdcentralen. Jag har haft ont bakom mitt högra revben i flera veckor nu, och så fort jag andas in gör det jätte ont. Det finns egentligen ingen ursäkt varför jag inte har gått dit tidigare. Men har jobbat en del och sen är jag inte så jätte förtjust i sjukhus. Har iaf varit på kontroll och nu också röntgat både lungorna och revbenen. Hoppas såklart att det inte är något allvarligt.

Guys, here is one pic from our newest beauty editorial. Check out the rest here! I really love my life right now. To be able to work with something you love and with incredibly talented people. It is, as usual, Linn who has photographed and Linda who has done hair & make (so awesomel!?)…. Today I spent the morning at the health center. I have had pain behind my right ribs for several weeks now, and as soon as I inhale it really hurts. There’s really no excuse why I have not gone there earlier. But’ve been working a lot and I’m not really fond of hospitals. I’ve been taking x-rayed on both the lungs and the ribs. I hope of course that it is not anything serious.

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “BEAUTY EDITORIAL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>