LONG FUR COLLAR

1 dec 079 2

1 dec 086 2Är kär i den här långa pälskragen från River Island. Den går ner till fötterna och är jätte snygg ihop med en längre kappa. I alla fall så uteblev bloggandet igår. Höll på med en grej hela dagen och var slutkörd när jag kom hem. Resultatet blir grymt. Längtar efter att få visa er. Stay tuned!

Is in love with this long fur collar from River Island. It goes down to the feet and looks great together with a longer coat. Anyway, the blog suffered yesterday. Had a recordning all day and was exhausted when I got home. Stay tuned for the awesome result!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>