PRINTS FROM

_MG_1176 2_MG_1169 2Jag ligger just nu hemma med influensan efter en hektisk vecka. Passade på att rama in dessa prints från IMSO.com. Jag skickade faktiskt in ett av mina motton ”choose a job you love and you will never have to work a day in your life” som de sedan tryckte upp åt mig och också nu finns till försäljning. Bland en massa andra coola prints. Kolla in dem här! Just nu har IMSO.com dessutom 20% rabatt på alla prints.

..

Right now I’m home with the flu after a hectic week. Took the opportunity to frame these prints from IMSO.com. I actually sent them one of my mottos ”Choose a job you love and you will never’ll have to work a day in your life” which they then printed up to me and also now on sell on the website, among a lot of other cool prints. Check them out here! Right now IMSO.com a 20% discount on all prints.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>